Canada Sven
Canada Sven kussen

Hoofdkussen Sven is extra stevig gevuld met veredelde, helderwitte Canadese ganzenveren. Sven is bekleed met een extra dikke katoenen tijkstof van Öko Tex kwaliteit. Dit krachtige hoofdkussen verzorgt een plezierig modelleerbare en stevige ondersteuning. Öko-Sven wordt geleverd in een luxe ademende bewaartas.

Maat: 40x70cm
Vulgewicht: 1100 gram
Prijs: € 39.-

Canada Montreal
Canada Montreal kussen

Hoofdkussen Montreal is extra stevig gevuld met veredelde, helderwitte Canadese ganzenveren. Montreal is bekleed met een extra dikke katoenen tijkstof van Öko-Tex kwaliteit. Dit krachtige hoofdkussen verzorgt een plezierig modelleerbare en stevige ondersteuning. Montreal wordt geleverd in een luxe ademende bewaartas.

Maat: 60x70cm
Vulgewicht: 1700 gram
Prijs: € 59.-

Canada Montreal
Canada Montreal kussen

Hoofdkussen COOL is lekker stevig gevuld met veredelde, helderwitte Canadese veren. COOL is bekleed met een extra dikke katoenen tijkstof van Öko-Tex kwaliteit, en tweezijdig doorgestikt op 200gr/m2 koel katoen. Dit speciale hoofdkussen verzorgt een heerlijk fris en ademend comfort. COOL wordt geleverd in een luxe ademende bewaartas.

Maat: 56x66x4cm
Vulgewicht: 1200 gram
Prijs: € 65.-

Canada Montreal
Canada Montreal kussen

Hoofdkussen Toronto Support is voorzien van extra hoge
randen, voor extra ondersteuning van de hals-zone. Toronto Support is bekleed met een extra dikke katoenen tijkstof van Öko-Tex kwaliteit. Toronto Support wordt geleverd in een luxe ademende bewaartas.

Maat: 50x60x10cm
Vulgewicht: 1500 gram
Prijs: € 49.-